Houd rekening met langere levertijden en extreme drukte op onze klantenservice. Lees ook onze Covid-19 maatregelen.

0

U heeft

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

$99Capped Delivery

Fill your cart & pay no more than $99 dellivery

Covid-19

 

Combitools.nl volgt de adviezen van het RIVM en het kabinet op en heeft daarom extra maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten, collega's en partners te waarborgen.
Lees hieronder wat dat voor jou betekent.

Webshop

U kunt online blijven bestellen. De webshop blijft gewoon draaien.

Afhalen

U kunt uw pakketten afhalen in de winkel. Hiervoor ontvang u van ons bericht wanneer het pakket klaarligt. U dient hiervoor in de webshop al betaald te hebben. Hierbij geldt: alleen afhaal, dus een kijkje in de winkel/ter plekken bedenken wat je wilt is niet mogelijk.

Levertijden

Wij blijven onze uiterste best doen om de bestellingen te verwerken, door de drukte bij onze leveranciers, het magazijn en bij onze vervoerders, kan het zijn dat onze levertijden momenteel langer is dan u van ons gewend bent.

Klantenservice

De klantenservice draait door, het is wel drukker dan normaal. Hierdoor kan het zijn dat u niet meteen geholpen kan worden. Houdt rekening mee dat u niet gelijk antwoord kan krijgen.

Milieu

Met de toekomst en het milieu in ons achterhoofd, herbruiken wij soms dozen van andere machines. Uw pakket kan van uiterlijk er dan minder aantrekkelijk uitzien. Ook kan het voorkomen dat u een boormachine heeft besteld dat in een doos zit van een heggenschaar. Dit doen wij om de inhoud te beschermen. Daarom: check altijd eerst in de box!

Bedankt voor het begrip
Team CombiTools