Boormachine

Boormachine
Bent u op zoek naar een robuuste, krachtige en betrouwbare elektrische boormachine die geschikt is voor verschillende toepassingen? 
Elektrische boormachines worden vooral gebruikt om gaten te maken in verschillende materialen, zoals hout en steen. Een belangrijke eigenschap van de elektrische boormachine is een constante boorprogressie voor de realisatie van nauwkeurige boorgaten. Ook het toerental, de snelheid waarmee de boor van een elektrische boormachine draait, is belangrijk voor het nauwkeurig bewerken van diverse materialen. Vaak is het toerental van de elektrische boormachines handmatig te regelen en daardoor geschikt om door ieder materiaal te boren. Bovendien zorgt de handgreep van de elektrische boormachine voor een optimale hantering en overbrenging van de voortstuwende kracht. Kortom, een onmisbaar stuk gereedschap voor mensen die efficiënt en effectief willen boren.

Koolborstelloze boormachine
Bij een borstelloze motor gaat de stroom naar het veld en niet via koolborstels naar het anker. Het veld is bij een koolborstelloze motor voorzien van wikkeling en het anker van een magneet. Omdat de stroom bij een koolborstelloze motor niet via koolborstels loopt heb je ook niet de wrijving die deze koolborstels 

Klopfunctie
Bij de klopfunctie draait de boor in die stand niet alleen rond, maar maakt ook een 'kloppende' beweging. Hierdoor komt de boor ook door die stenen muur heen.

Hamerfunctie
De hamerfunctie zorgt ervoor dat er een tik gegeven wordt op de kop van de boorhamer, die een pulserende beweging in plaats van een roterende tot stand brengt. De kracht waarmee dit gebeurt is vele malen groter dan de kracht waarmee de klopfunctie van een klopboormachine werkt. Dit moet ook wel, omdat een boorhamer door veel harder materiaal heen moet komen. 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

  1. korting-26%
    Keyang Diamantboormachine BDB817 - 1800 Watt 2 versnellingen
  2. Nieuwkorting-48%
    Baier Diamant boormachine BDB802 800 Watt + watertank - Profiset Diamant natboormachine 800W - 59642
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten