Houd rekening met langere levertijden en extreme drukte op onze klantenservice. Lees ook onze Covid-19 maatregelen.

0

U heeft

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

$99Capped Delivery

Fill your cart & pay no more than $99 dellivery

Zaagmachines

zaagmachine-reciprozaag zaagmachines-invalzaag zaagmachine-afkortzaag

Zaagmachines zijn er in vele soorten en maten. De meest bekende en zo'n beetje verplicht voor ieder huishouden is de decoupeerzaag:-) Zaagmachines zijn verkrijgbaar op accu of gewoon op snoer. Een accuzaag werkt super maar zorg wel dat je voldoende amperage (Ah) hebt! Minimaal 5.0Ah is vaak wel aan te raden voor de brushless (koolborstelloze) zagen. Voor een decoupeerzaag / cirkelzaag met koolborstels is 3.0Ah of 4.0Ah prima. Heb je altijd stroom voor handen dan is een 230v zaagmachine een goede keus. 

Decoupeerzaag:
De meest bekende is de decoupeerzaag waarmee je eenvoudig iets kan zagen. Deze is er met een D-Greep of T-Greep. De D-greep vinden de meeste prettig om mee te zagen. Een fanatieke klussser / interieurman / vrouw gaat vaak voor de T-greep in verband met de knop waar je fijner mee kunt sturen.

Cirkelzaag:
De cirkelzaag gebruik je om platen te zagen en eventueel een dikke balk. Je hebt een normale cirkelzaag of invalzaag. De invalzaag kan je herkennen aan zijn geleiderail waar deze overheen schuift / loopt en zo in het werkt zakt. Je gebruikt deze vaak voor het heel precies en nauwkeurig zagen. 

Reciprozaag:
De reciprozaag (schrobzaag) wordt voor alles gebruikt, pallets, stapels hout, kozijnen, dakdoorvoeren etc. Het is een echte allezaag voor het minder precieze werk.

Afkortzaag:
Een afkortzaag gebruik je voornamelijk om regelmatig balken af te korten, vandaar de naam:-) Je hebt ze groot en klein, de grotere kunnen vaak naar 2 kanten verstek zagen (verticaal). Horizontaal verstek zagen kan vrijwel iedere afkortzaag, het is dan wel iets minder nauwkeurig.

Tafelzaag:
Dan is er nog de tafelzaag die geschikt is voor het zagen van platen of planken. Heb je stroken nodig dan is de tafelzaag ideaal en veilig om mee te werken.

Artikelen 1 tot 12 van 592 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Artikelen 1 tot 12 van 592 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst