0

U heeft

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

$99Capped Delivery

Fill your cart & pay no more than $99 dellivery

Vacatures

BBL Leerling Manager Retail Niveau 4

Sta jij te popelen om het geleerde als manager tot Retail in de praktijk te brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn een klein bedrijf dat de afgelopen jaren erg hard is gegroeid en daar kunnen we jou goed bij gebruiken, zeker als je van gereedschap of techniek houdt! Jouw werkzaamheden zijn divers, maar je staat er nooit alleen voor. Als je droomt van een eigen (web)winkel dit is je kans: doe waar je van droomt en verbaas.

Jij maakt CombiTools nog bekender onder de doelgroep; ondersteunt ons; stuurt medewerkers aan; denkt mee over personeelsgroei, let op de kosten en de omzet. Divers werk dus. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mail naar Roberto via info@combitools.nl


BBl Leerling Verkoopspecialist Niveau 3

Als je bij ons stage komt lopen als verkoopspecialist heb je hart voor techniek en tools. Het liefst weet je er ook al iets van, zo niet, dan leren wij jou dat in sneltreinvaart!

Je helpt de klant; toont belangstelling; geeft advies en laat de klant met het juiste product tevreden naar huis gaan! Maar dat is nog niet alles: als winkelpresentatie jou ding is, dan kun je je hart ophalen. Als afwisseling zijn bestellingen inpakken een vaste prik. Divers werk dus. Klinkt dit wat voor jou? Stuur dan een mail naar Roberto via info@combitools.nl


BBL Leerling Verkoper Niveau 2

Kom jij ons helpen in de winkel? Leuk! En als je hart voor techniek hebt is dat helemaal mooi, anders krijg je dat in ons gemoedelijke bedrijf vanzelf wel! We vertellen je alle ins- en outs over de machines die wij verkopen zodat jij de klant te woord kunt staan. Je mag bij ons veel doen en leren. Maar uiteraard helpen wij jou als dat nodig is. Werken bij ons is afwisselend en divers; van het magazijn tot verkopen in de winkel. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mail naar Roberto via info@combitools.nl.