0

U heeft

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

$99Capped Delivery

Fill your cart & pay no more than $99 dellivery

Retourneren

Ruilen, retouren & klachten

Retourneren/ruilen bij CombiTools.nl kunt u binnen de termijn van 31 dagen. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is. Zodra het product bij ons binnen is storten we het aankoopbedrag via iDeal terug op uw rekening. Het kan soms een paar dagen duren voordat het bedrag wordt bijgeschreven op uw rekening. Dit is afhankelijk van de betaalwijze die u heeft gekozen voor de aankoop. Schrijf op de factuur op dat het gaat om een retour. 

Wat is het retouradres?

CombiTools.nl
Hurksestraat 42-04
5652 AL Eindhoven

Let op: producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Kosten

Wanneer je producten wil retourneren vanwege een fout/vergissing van jezelf, bijvoorbeeld verkeerde machine of maat van kleding, dan ben zijn de kosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor uw rekening.
Eventuele oorspronkelijke bezorgkosten krijgt u wel vergoed als u de volledige zending retourneert.

Heb je verkeerde producten ontvangen, zijn er producten kapot, beschadigd of ontbreekt er iets in je bestelling? Dan vergoeden wij de kosten van de nieuwe verzending. Vraag dan een retourlabel aan via de mail of bel. 


Annuleren van een geplaatste bestelling

U kunt uw geplaatste bestelling kosteloos annuleren wanneer deze nog niet door ons verzonden is. Het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten zal dan aan u terugbetaald worden.

''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Klachten

Heeft u een klacht of probleem omtrent uw bestelling, levering of de afhandeling hiervan? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Eventuele beschadigde leveringen en/of incomplete leveringen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.